Breviar Crypto: 1 februarie 2021


Bitcoin a apărut vineri cu o rută pe racheta lui Elon Musk. Criptoactivul a crescut cu 20% pentru a atinge 38.000 de dolari, așa cum a adăugat cel mai bogat om din lume #bitcoin la biografia sa de pe Twitter și un număr file de contracte de opțiuni expirat. Cu toate acestea, în ciuda vârfului, destul de curând cea mai mare criptografie din lume se îndrepta spre pământ.

Acest leagăn sălbatic a încheiat o săptămână altfel relativ liniștită pe piața cripto-activelor. Bitcoin în mare parte derivat lateral ca un raport a dezvăluit că universitățile Ivy League au acumulat criptoactiv, în timp ce Stelar, EOS, și alte monede au realizat câștiguri de două cifre.

Repere din această săptămână

  • Ray Dalio vine la Bitcoin
  • Saga Gamestop pune cripto în centrul atenției

Ray Dalio vine la Bitcoin

Încă un alt exemplu de cripto-sceptici care își schimbă tonul, legenda miliardarului Wall Avenue Ray Dalio a venit la Bitcoin.

„Cred că Bitcoin este o invenție drăguță” a spus fostul dubios într-o postare pe LinkedIn, înainte de a concluziona că activul cripto „Arată ca o opțiune de lungă durată pentru un viitor extrem de necunoscut.”

Comentariile lui Dalio apar în aceeași săptămână când alte două figuri de înaltă calitate și-au făcut cunoscute sentimentele. CEO VISA Alfred Kelly a declarat că compania este „poziționată unic pentru a ajuta la creșterea activelor criptografice mai sigure, utile și aplicabile pentru plăți”, Mark Cuban a scris pe blogul său private că activele bazate pe blockchain „au devenit acum în mod legitim journal de valoare”.

Saga Gamestop pune cripto în centrul atenției

Mayhem a ajuns la bursa americană săptămâna aceasta în timp ce grupul de subreditare WallStreetBets a coordonat o raliu de 700% în prețul GameStop, forțând fondul de acoperire Melvin Capital să își închidă poziția scurtă cu pierderi de miliarde.

Ca răspuns, multe aplicații de tranzacționare au suspendat funcționalitatea – stimulând în continuare frământările, deoarece comercianții au căutat modalități various de cumpărare și vânzare.

Comentatorii din industrie au considerat acest lucru ca un semn pozitiv pentru activele descentralizate. SkyBridge Capital Anthony Scaramucci a spus Bloomberg că saga „este mai mult o dovadă a conceptului că Bitcoin va funcționa” și Anthony Pompliano a declarat pentru CNBC că evenimentele vor servi la „accelerarea sistemului financiar digital descentralizat”.

Săptămâna viitoare

Privind în viitor, revoltele inspirate de Wall Avenue pentru piața criptografică ar putea fi pe cărți. S-a văzut subreditarea cripto 500% creștere în săptămâna trecută, iar unii sugerează că noii traderi ar putea căuta să vâneze cease loss-urile fonduri speculative care lipsesc Bitcoin.

Miercuri, un alt potențial catalizator ar putea mișca piața, întrucât mii de directori corporativi se reunesc pentru Michael Saylor Strategia corporativă Bitcoin summit digital. Aceasta este concepută pentru a ajuta alte firme să urmărească MicroStrategy și să adauge Bitcoin la bilanțul lor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.